Nieuwsberichten

 • Zoals u wellicht al gehoord heeft, gaan wij vrijdag 20 maart verhuizen en zullen wij vanaf maandag 23 maart alle zorg gaan verlenen vanuit onze nieuwe praktijk aan de Cereslaan 2a in Heesch.

  Het huidige pand aan het Langven is te klein geworden en voldoet niet meer aan de eisen die nu gesteld worden. Daarom hebben wij een eigen, moderne en toekomstbestendige praktijkruimte gerealiseerd op de begane grond van Gezondheidscentrum Ceres (voorheen Rabobank). In dit gezondheidscentrum zitten ook een nieuwe apotheek, prikdienst, psycholoog, fysiotherapeut en diverse andere zorgverleners. Patiënten die vanwege ziekte of beperking niet naar ons toe kunnen komen, zullen we uiteraard thuis blijven bezoeken.

  Op de dag van de verhuizing zijn wij voor dringende zaken bereikbaar op ons vaste telefoonnummer 0412-453798 (voor spoed toets 1); onze locatie aan het Langven is dan gesloten maar zo nodig kunt u gezien worden op onze locatie aan de Beekgraaf 58a in Nistelrode. Vanaf 23 maart bent u van harte welkom in Gezondheidscentrum Ceres!

 • Per 1 april jongstleden heeft huisarts P. van der Burgt zijn huisartsenpraktijk overdragen aan huisarts Claudia Damen-Langemeijer. Zij is ruim elf jaar geleden afgestudeerd als huisarts en reeds jarenlang bij Huisartsenpraktijk Nistelrode werkzaam geweest. Samen met twee nieuwe huisartsen, Eva Surya en Devika Kalicharan, en de voor u vertrouwde assistentes en praktijkondersteuners, zet zij de zorg vanuit het huidige pand aan het Langven voort. Omdat de praktijk aan het Langven intensief samenwerkt met de praktijk in Nistelrode, hebben beide praktijken de overkoepelende naam Huisartsenpraktijk De Vorssel gekregen. 

  Wij staan voor laagdrempelige en persoonlijke zorg. Bij iedere hulpvraag houden wij rekening met uw persoonlijke omstandigheden, wensen en verwachtingen, zodat wij u een advies op maat kunnen geven. Wij zijn op werkdagen van 8.00 tot 17.00 bereikbaar en tijdens vakanties zijn wij gewoon open. Door onze samenwerking met de praktijk in Nistelrode is het ook mogelijkheden om van de zorg aldaar gebruik te maken, bijvoorbeeld als u graag bij een mannelijke huisarts of praktijkondersteuner een consult wilt of als u gebruik wilt maken van onderzoeken die op onze locatie in Heesch nog niet plaatsvinden, zoals het maken van een hartfilmpje.

  Het huidige pand aan het Langven is te klein geworden en voldoet niet meer aan de eisen die nu gesteld worden. Daarom verhuizen wij begin volgend jaar naar een eigen, hypermoderne en toekomstbestendige praktijkruimte op de begane grond van het nog te openen gezondheidscentrum aan de Cereslaan. In het gezondheidscentrum komen naast twee andere huisartsenpraktijken ook een nieuwe apotheek en een prikdienst van het laboratorium. De rest van het gebouw zal gevuld worden met o.a. een fysiotherapeut, een dietiste, een verloskundige en de thuiszorg. Alle zorg mooi bij elkaar, goed toegankelijk en met genoeg parkeerruimte. Patiënten die het nieuwe gezondheidscentrum door ziekte of handicap moeilijk kunnen bereiken zullen we, zoals nu ook gebeurt, uiteraard zelf thuis bezoeken.

  Al met al veel veranderingen, maar wij zijn ervan overtuigd dat op deze manier de praktijk een prachtige toekomst tegemoet gaat, waarin huisartsenzorg op het allerhoogste niveau geleverd zal worden. U bent meer dan welkom voor een kennismakingsgesprek met een van onze artsen; u kunt hiervoor gewoon contact opnemen met de assistente.