Start dropdown content
sluiten

Herhaal medicatie

Voor het aanvragen van een herhaalrecept kunt u het algemene praktijknummer bellen (tel. 0412-611250 toets 2) om uw herhaalrecept in te spreken. Het is belangrijk bij het aanvragen van een recept uw naam, geboortedatum, adres en het gewenste recept duidelijk in te spreken.

Herhaalrecepten voor 11.30 uur aangevraagd, kunnen de volgende werkdag na 15.00 uur bij de apotheek worden afgehaald.

De huisarts en apotheker hebben een herhaalservice voor medicijnen die u chronisch gebruikt. U kunt gebruik maken van deze service, waardoor u automatisch bericht krijgt wanneer uw chronische medicatie klaar ligt. U hoeft dan niet meer de recepten aan te vragen als ze op zijn. Wilt u gebruik maken van deze service, dan kunt u zich melden bij de apotheek.

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content
sluiten

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak
Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.
U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur op tel.(0412) 611250 (toets 3).
Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw gegevens om te gaan.

Meer tijd
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geeft u dit dan aan bij het maken van de afspraak, dan kunnen wij er rekening mee houden.

Korte klachten spreekuur
Er is dagelijks tussen 11.00 en 11.30 uur, op afspraak, een korte klachten spreekuur. Dit spreekuur is speciaal bedoeld voor eenvoudige hulpvragen die de huisarts snel kan afhandelen. Voorbeelden hiervan zijn het beoordelen van een moedervlek, keel- of oorpijn. Het spreekuur verloopt op volgorde van binnenkomst en u kan door alle artsen die dan aanwezig zijn geholpen worden.

Huisbezoek
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, gehandicapt of slecht ter been bent. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. De huisbezoeken vinden plaats tussen 12.00 en 13.30 uur; in verband met de planning verzoeken wij u deze voor 11.00 uur aan te vragen.

Het huisbezoek is nadrukkelijk niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content
sluiten

Stel een vraag

U kunt uw vraag stellen op MijnGezondheid.net

 

Minder dringende vragen waarvoor u niet speciaal een afspraak wilt maken, kunt u online aan ons stellen. Wij proberen binnen 2 werkdagen te antwoorden. 

Bespreekt u uw medische klachten liever direct met een van onze medewerkers?

 

Naar MijnGezondheid.net

Ik wil meer informatie

Ik wil me aanmelden

 

Bel (0412) 611250

 

 

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content

Inschrijven

U bent meer dan welkom op een van beide locaties van Huisartsenpraktijk De Vorssel. Locatie Heesch is bedoeld voor patienten uit Heesch, locatie Nistelrode voor patienten uit Nistelrode en het bijbehorende buitengebied (o.a. Loosbroek, Vorstenbosch). 

Om administratieve redenen zult op altijd op naam van een van de eigenaren van de huisartsenpraktijk worden ingeschreven. Voor locatie Nistelrode zijn dit dokter J.J.A. van der Heijden en dokter A. Boes. Voor locatie Heesch is dit dokter C.J.M. Damen-Langemeijer.

Bij Huisartsenpraktijk De Vorssel zijn in totaal zeven vaste huisartsen werkzaam met wie u te maken kunt krijgen (zie medewerkersoverzicht). Wij streven ernaar u zoveel mogelijk door dezelfde huisarts te laten beoordelen. Omdat alle huisartsen regelmatig nachtdiensten op de Huisartsenpost moeten draaien en nascholingen moeten volgen, zullen zij niet elke dag aanwezig zijn op de praktijk. Mocht u een hulpvraag hebben die niet kan wachten totdat uw vaste huisarts er weer is, dan zullen wij u altijd een afspraak aanbieden bij een van de andere huisartsen.

Nadat u zich bij ons hebt ingeschreven moet u zich afmelden bij uw vorige huisartsenpraktijk, zodat wij uw medische gegevens kunnen opvragen. Bovendien moet u zich soms inschrijven bij een nieuwe apotheek. Het is handig als u het inschrijfformulier van tevoren al thuis invult; bij het inleveren van dit formulier aan de balie moet u zich eenmalig legitimeren met een geldig ID-bewijs.

 

Inschrijfformulier

 

Download Inschrijfformulier

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content
Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content

Tip of klacht melden

Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Maar soms ontstaan er misverstanden of maken wij een fout. Wij stellen het op prijs als wij persoonlijk de gelegenheid krijgen de oorzaak van uw klacht/opmerking met u zelf te bespreken. Dat kan ook als de klacht over de praktijkassistent(e), de waarnemer of de huisartsenpost gaat. Als wij niet weten dat u ontevreden bent, kunnen wij ook niet samen met u naar een oplossing zoeken. Daarnaast kunnen wij altijd iets leren van uw opmerking, suggestie of klacht. U kunt desgewenst gebruik maken van het klachtenformulier om uw klacht aan ons te melden.

Heeft u een klacht die u met iemand anders wilt bespreken, of komen we er samen niet uit dan is de praktijk aangesloten bij de Klachtenregeling Zuid-Nederland.

Download hier onze klachtenregeling

Klachtenformulier

 

 • Uw gegevens

  Degene die de klacht indient.
 • Gegevens van de patiënt

  Dit kan ook de vertegenwoordiger of nabestaande van de patiënt zijn.
 • Bijvoorbeeld ouder, echtgenote
 • Aard van de klacht

 • :
 • Meerdere keuzes mogelijk


  Bij het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van de verwerking van de tip of klacht
  Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Uw gegevens kunnen te allen tijde weer worden verwijderd.
  Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens zie onze privacystatement


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom bij Huisartsenpraktijk de Vorssel - Locatie Nistelrode

 

WAARSCHUWING IVM VERSPREIDING CORONAVIRUS

Heeft u een afspraak of wilt u een afspraak maken, advies vragen of iets komen ophalen bij ons

EN

bent u verkouden of heb u last van hoesten of benauwdheid? Of hebt u koorts?

Kom dan NIET naar de praktijk maar bel ons eerst voor overleg. Op deze manier helpen we verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen!

 

Het is momenteel erg druk aan de telefoon. Houd rekening met een langere wachttijd. Wij doen ons uiterste best om iedereen te helpen!

Voor minder dringende vragen kunt u ook gebruik maken van een e-consult via MijnGezondheid.net; dit zullen wij meestal binnen 1-2 werkdagen beantwoorden.

Voor vragen over het coronavirus kijk op thuisarts.nl of rivm.nl of bel met de corona-informatielijn op 0800-1351

Bedankt voor uw medewerking

Spoedgevallen

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!

Bij verwondingen of spoedeisende klachten kunt u direct naar de praktijk komen. De praktijk is geopend op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur. Als u belt dat u eraan komt (tel 0412-611250 toets 1) kan de huisarts alvast rekening houden met uw komst.

Bij spoedgevallen 's avonds, 's nachts en in het weekend kunt u contact opnemen met de huisartsenpost: tel 088-8765050.

 

Adres Spoedpost (Huisartsenpost en Spoedeisende Hulppost) Uden

Ziekenhuis Bernhoven
Nistelrodeseweg 10
5406 PT Uden

Adres Huisartsenpost Oss
Gezondheidslaan 1b
5342 JW Oss

Openingstijden

Meer Informatie

 • Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, gehandicapt of slecht ter been bent. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. De huisbezoeken vinden plaats tussen 12.00 en 13.30 uur; in verband met de planning verzoeken wij u deze voor 11.00 uur aan te vragen.

  Het huisbezoek is nadrukkelijk niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

 • Wilt u telefonisch overleg met de huisarts? Neemt u dan tussen 8.00 en 11.00 uur contact op met de assistente om een telefonisch consult aan te vragen. De huisarts belt u dan later die dag, meestal tussen 11.30 en 13.30, terug.

  Uitslagen
  Voor het opvragen van een uitslag kunt u het beste tussen 14.00 en 17.00 uur contact opnemen. In principe zal de assistente de uitslag doorgeven, anders volgt een telefonisch consult met de huisarts.

 • Als u ‘s avonds, ‘s nachts, in het weekend of op een feestdag een hulpvraag heeft die NIET kan wachten totdat onze huisartspraktijk weer open is, belt u met de huisartsenpost:

  088 – 8765050 (€ 0,10 per minuut)

  Bel bij een levensbedreigende situatie altijd 112!

  Website huisartsenpost: http:/huisartsenpostenoostbrabant.nl/

  Locaties Huisartsenposten:

  Huisartsenpost Oss ( GESLOTEN tussen 23.00 en 8.00 uur)
  Gezondheidslaan 1B
  5342 JW Oss

  Huisartsenpost Uden
  Nistelrodeseweg 10
  5406 PT Uden

 • Huisartsenpraktijk De Vorssel is altijd open tijdens de schoolvakanties! U kunt ons dus altijd bereiken op onze vaste telefoonnummers voor het stellen van een vraag of het maken van een afspraak. Tijdens piekvakantiemomenten, wanneer veel medewerkers tegelijk op vakantie zijn, zullen wij de zorg soms, uit het oogpunt van veiligheid, vanuit een van beide locaties leveren. Op deze manier kunt u altijd bij ons terecht.

Handig om te weten

Voor reizigersvaccinaties werkt uw huisarts samen met Apotheek Nistelrode. Vul het formulier in via de knop ‘lees meer’ en meldt u zich bij de apotheek voor de verdere afhandeling. Zij zullen zorgen voor de juiste recepten. Voor het zetten van eventuele vaccinaties kunt u vervolgens een afspraak maken bij de assistente van de huisarts.

Lees meer

Onze huisartspraktijk heeft per 1 januari 2013 een certificaat van de NHG-Praktijkaccreditering.              

Een door de NPA gekeurde huisartspraktijk voldoet aan landelijk vastgestelde normen en werkt gericht aan kwaliteitsverbetering.

Lees meer

Heeft u stressklachten, lichamelijk pijn, last van vermoeidheid of wilt u leren hoe u zelf meer regie krijgt in de problemen die mogelijk in uw leven spelen? Meld u dan aan voor één van de trainingen. Via uw huisarts kunt u regelmatig deelnemen aan gratis groepstrainingen.

Kijk op www.synchroon.info of informeer bij uw eigen huisarts.

Lees meer

Medewerkers

Dhr. J.J.A. van der Heijden
Huisarts

Werkt op maandag, dinsdagochtend, woensdag, donderdag en vrijdagochtend

Dhr. A. Boes
Huisarts

Werkt op maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdagochtend

Mevr. L. Eikholt-Harenberg
Huisarts

Werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag

Mevr. J. de Klein
Huisarts

Werkt op maandag, woensdag en donderdag

Bianca Kaspers
Praktijkondersteuner Somatiek
Karin van den Heuvel
Praktijkondersteuner Somatiek
Marian Smits
Praktijkondersteuner GGZ
Hans Rijkers
Praktijkondersteuner GGZ
Desiree van der Heijden
Coördinerend praktijkassistente
Kim van Gestel
Praktijkassistente
Nicole de Groot
Praktijkassistente
Daniëlle Neelen
Praktijkassistente
Petra Martens-Dekkers
Interieurverzorgster
Marleen Lintel
Invalassistente

Thuisarts.nl

Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl.
Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent

Apotheek.nl

Zoekt u specifieke informatie over medicijnen?

Voor informatie over medicijnen verwijzen wij u graag door naar de website Apotheek.nl.
Apotheek.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over medicijnen.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent

Coronavirus

Blijf thuis bij 1 of meer van deze klachten: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, koorts (boven 38 graden).

 • Laat u zo snel mogelijk testen op corona. Bel 0800-1202

Bel wel direct de huisarts of huisartsenpost als 1 of meer van deze punten voor u klopt:

 • u wordt in een paar dagen steeds zieker
 • u ademt steeds moeilijker (bijvoorbeeld bij het lopen)
 • u raakt steeds meer in de war
 • u heeft meer dan 3 dagen koorts
 • u bent ouder dan 70, u heeft een chronische ziekte of minder weerstand EN u krijgt koorts

Ga NIET naar de huisarts toe. Voor kinderen zijn de adviezen hetzelfde als voor volwassenen.

Probeer te voorkomen dat u het coronavirus krijgt of aan anderen geeft:

 • Was uw handen vaak met zeep.
 • Nies en hoest in uw elleboog.
 • Gebruik papieren zakdoekjes.
 • Geef anderen geen hand.
 • Houd 1,5 meter afstand van anderen.

Zie voor meer informatie de website van het RIVM of kijk op thuisarts.nl. Bij vragen: bel 0800-1351.