Praktijk

Bij Huisartsenpraktijk De Vorssel wordt huisartsgeneeskundige zorg vanuit twee locaties geleverd: Gezondheidscentrum Nistelrode in Nistelrode en Gezondheidscentrum Ceres in Heesch. Op beide locaties treft u een vast team van artsen en medewerkers dat u graag met raad en daad terzijde staat bij al uw vragen op gezondheidsgebied. Vanzelfsprekend kunt bij ons terecht voor de volledige huisartsenzorg. Als extra service bieden wij u de volgende mogelijkheden:

  • aanvullende diagnostiek zoals een 24-uurs bloeddrukmeting, een hartfilmpje (ECG) en een continue registratie van uw hartritme (Holter)
  • plaatsen van een spiraaltje, de prikpil of de implanon
  • kleine chirurgische ingrepen zoals het verwijderen van moedervlekken, vetbultjes en ingegroeide teennagels
  • gesprekken en trainingen op het gebied van bijvoorbeeld stress, depressie, angst en rouwverwerking
  • begeleiding bij het stoppen met roken

Advies

Niet-dringende vragen kunt u online stellen d.m.v. een e-consult via MijnGezondheid.net; normaliter krijgt u binnen twee werkdagen een reactie. Wilt u telefonisch overleg? Neem dan bij voorkeur tussen 8.00 en 10.00 uur contact op met de assistente via ons telefoonnummer 0412-453798. Als zij u niet verder kan helpen wordt u later die dag, meestal tussen 11.30 en 14.00, teruggebeld door de huisarts.

Spreekuur

U kunt online een afspraak maken bij een van de artsen via MijnGezondheid.net. Telefonisch een afspraak maken bij een van onze medewerkers kan via ons telefoonnummer 0412-453798.

De SOH (Spreekuur Ondersteuner Huisarts) is speciaal opgeleid om diverse aandoeningen en klachten zelfstandig en volgens een vastgesteld protocol te behandelen. De SOH ondersteunt de huisarts bij diens werkzaamheden en raadpleegt hem/haar zo nodig. De assistentes weten voor welke aandoeningen/klachten zij een afspraak bij de SOH kunnen inplannen.

Huisbezoek

Wanneer het door ziekte of handicap niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Het huisbezoek vindt plaats tussen 12.00 en 13.30 uur. Het huisbezoek is nadrukkelijk niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het spreekuur te komen.

Uitslagen

Voor het opvragen van een uitslag neemt u contact op met de assistente, bij voorkeur tussen 14.00 en 16.00 uur via ons telefoonnummer 0412-453798. Wist u dat u een deel van uw uitslagen ook kunt inzien via Mijngezondheid.net?

Vakanties

Huisartsenpraktijk De Vorssel is altijd open tijdens vakanties. Tijdens piekvakantiemomenten, als veel medewerkers tegelijk op vakantie zijn, zullen wij de zorg soms vanuit een van beide locaties leveren.

Zorg s’avonds, ’s nachts, in het weekend of op feestdagen nodig?

Als u ‘s avonds, ‘s nachts, in het weekend of op een feestdag een hulpvraag heeft die NIET kan wachten totdat onze huisartsenpraktijk weer open is, belt u met de huisartsenpost: 088-8765050 (€ 0,10 per minuut).

Bel bij een levensbedreigende situatie altijd 112!

Locatie huisartsenpost:

Huisartsenpost Uden
Nistelrodeseweg 10
5406 PT Uden

Meer informatie

Inschrijven

Zorggroep HUMO

Praktijk-accreditatie

Veelgestelde vragen