Start dropdown content
sluiten

Herhaal medicatie

Voor het aanvragen van een herhaalrecept kunt u het algemene praktijknummer bellen: 0412-453798 toets 2 om uw herhaalrecept in te spreken. Het is belangrijk bij het aanvragen van een recept uw naam, geboortedatum, adres en het gewenste recept duidelijk in te spreken.

Herhaalrecepten voor 11.30 uur aangevraagd, kunnen de volgende werkdag na 15.00 uur bij de apotheek worden afgehaald.

De huisarts en apotheker hebben een herhaalservice voor medicijnen die u chronisch gebruikt. U kunt gebruik maken van deze service, waardoor u automatisch bericht krijgt wanneer uw chronische medicatie klaar ligt. U hoeft dan niet meer de recepten aan te vragen als ze op zijn. Wilt u gebruik maken van deze service, dan kunt u zich melden bij de apotheek.

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content
sluiten

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak
Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.
U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur op telefoonnummer (0412) 453798 (toets 3).
Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw gegevens om te gaan.

Meer tijd
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geeft u dit dan aan bij het maken van de afspraak, dan kunnen wij er rekening mee houden.

Korte klachten spreekuur

Er is dagelijks tussen 11.00 en 11.30 uur, op afspraak, een korte klachten spreekuur. Dit spreekuur is speciaal bedoeld voor eenvoudige hulpvragen die de huisarts snel kan afhandelen. Voorbeelden hiervan zijn het beoordelen van een moedervlek, keel- of oorpijn. 

Huisbezoek
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, gehandicapt of slecht ter been bent. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. De huisbezoeken vinden plaats tussen 12.00 en 13.30 uur; in verband met de planning verzoeken wij u deze voor 11.00 uur aan te vragen.

Het huisbezoek is nadrukkelijk niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content
sluiten

Stel een vraag

U kunt uw vraag stellen op MijnGezondheid.net

 

Minder dringende vragen waarvoor u niet speciaal een afspraak wilt maken, kunt u online aan ons stellen. Wij proberen binnen 2 werkdagen te antwoorden.

Bespreekt u uw medische klachten liever direct met een van onze medewerkers?

Naar MijnGezondheid.net

Ik wil meer informatie

Ik wil me aanmelden

 

Bel (0412) 453798

 

 

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content

Inschrijven

U bent meer dan welkom op een van beide locaties van Huisartsenpraktijk De Vorssel. Locatie Heesch is bedoeld voor patienten uit Heesch en omliggende gebieden, locatie Nistelrode voor patienten uit Nistelrode en omliggende gebieden (o.a. Loosbroek, Vorstenbosch). Uitgangspunt is dat wij u in maximaal 15 autominuten moeten kunnen bereiken. De reden hiervoor is de wettelijke verplichting dat wij in een spoedsituatie binnen een kwartier ter plaatse moeten kunnen zijn.

Om administratieve redenen zult op altijd op naam van een van de eigenaren van de huisartsenpraktijk worden ingeschreven. Voor locatie Nistelrode zijn dit dokter J.J.A. van der Heijden en dokter A. Boes. Voor locatie Heesch is dit dokter C.J.M. Damen-Langemeijer.

Bij Huisartsenpraktijk De Vorssel zijn in totaal zeven vaste huisartsen werkzaam met wie u te maken kunt krijgen (zie medewerkersoverzicht). Wij streven ernaar u zoveel mogelijk door dezelfde huisarts te laten beoordelen. Omdat alle huisartsen regelmatig nachtdiensten op de Huisartsenpost moeten draaien en nascholingen moeten volgen, zullen zij niet elke dag aanwezig zijn op de praktijk. Mocht u een hulpvraag hebben die niet kan wachten totdat uw vaste huisarts er weer is, dan zullen wij u altijd een afspraak aanbieden bij een van de andere huisartsen.

Nadat u zich bij ons hebt ingeschreven moet u zich afmelden bij uw vorige huisartsenpraktijk, zodat wij uw medische gegevens kunnen opvragen. Bovendien moet u zich soms inschrijven bij een nieuwe apotheek. Het is handig als u het inschrijfformulier van tevoren al thuis invult; bij het inleveren van dit formulier aan de balie moet u zich eenmalig legitimeren met een geldig ID-bewijs.

 

Inschrijfformulier

 

Download Inschrijfformulier

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content
Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content
sluiten

Tip of klacht melden

Heeft u een klacht ?

Heeft u een klacht bespreek die dan met de zorgverlener. Een klacht kan te maken hebben met uw behandeling, bejegening of bijvoorbeeld bereikbaarheid.

Als wij niet weten dat u ontevreden bent kunnen wij uw klacht ook niet proberen op te lossen.

Komt we er samen niet dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke klachtenfunctionaris van SKGE. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem.

Meer informatie over SKGE vind u op de website: http://www.skge.nl

Welkom bij Huisartsenpraktijk de Vorssel - Locatie Heesch

Spoedgevallen

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!

Bij verwondingen of spoedeisende klachten kunt u direct naar de praktijk komen. De praktijk is geopend op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur. Als u belt dat u eraan komt  (tel 0412-453798 toets 1) kan de huisarts alvast rekening houden met uw komst.

Bij spoedgevallen 's avonds, 's nachts en in het weekend kunt u contact opnemen met de huisartsenpost: tel 0900-8860.

 

Adres Spoedpost (Huisartsenpost en Spoedeisende Hulppost) Uden

Ziekenhuis Bernhoven
Nistelrodeseweg 10
5406 PT Uden

Adres Huisartsenpost Oss
Gezondheidslaan 1b
5342 JW Oss

Openingstijden

Meer informatie

 • Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, gehandicapt of slecht ter been bent. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. De huisbezoeken vinden plaats tussen 12.00 en 13.30 uur; in verband met de planning verzoeken wij u deze voor 11.00 uur aan te vragen.

  Het huisbezoek is nadrukkelijk niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

 • Wilt u telefonisch overleg met de huisarts? Neemt u dan tussen 8.00 en 11.00 uur contact op met de assistente om een telefonisch consult aan te vragen. De huisarts belt u dan later die dag, meestal tussen 11.30 en 13.30, terug.

  Uitslagen
  Voor het opvragen van een uitslag kunt u het beste tussen 14.00 en 17.00 uur contact opnemen. In principe zal de assistente de uitslag doorgeven, anders volgt een telefonisch consult met de huisarts.

 • Huisartsenpost/doktersdienst
  De waarneming ’s avonds, ’s nachts en in het weekend, voor hulpvragen die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten, is geregeld door de huisartsenpostenoostbrabanttel. 0900-8860U moet altijd eerst bellen voor een afspraak met of een huisbezoek door de dienstdoende huisarts. Op de huisartsenpost werken alle huisartsen in de regio Oss-Uden-Veghel-Den Bosch samen.

  Openingstijden
  Iedere werkdag na 17.00 uur, op zaterdag en zondag en op feestdagen is de huisartsenpost geopend.

  Afspraken
  Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.
  Bij een bezoek aan de huisartsenpost gelieve uw identiteitsbewijs mee te nemen.

 • Huisartsenpraktijk De Vorssel is ALTIJD open tijdens de schoolvakanties! U kunt ons dus altijd bereiken op onze vaste telefoonnummers voor het stellen van een vraag of het maken van een afspraak. Tijdens piekvakantiemomenten, wanneer veel medewerkers tegelijk op vakantie zijn, zullen wij de zorg soms, uit het oogpunt van veiligheid, vanuit een van beide locaties leveren. Op deze manier kunt u altijd bij ons terecht.

 • Als u ‘s avonds, ‘s nachts, in het weekend of op een feestdag met spoed een huisarts nodig heeft, belt u eerst de huisartsenpost.

  0900 – 8860
  (€ 0,10 per minuut.)

  Telefoontjes worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Toets bij een levensbedreigende situatie het cijfer 1.

  Website huisartsenpost: http:/huisartsenpostenoostbrabant.nl/

  Twijfelt u? Moet ik naar de dokter.nl geeft antwoord op de vraag of en wanneer u naar de dokter moet. Download de app of kijk op de website.

  Huisartsenpost in Oss en Uden

  Oss Huisartsenpost ( Tot 23:00 uur , daarna Uden )

  Adres: Park Zwanenberg Gezondheidslaan 1B, 5342 JW in Oss

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag van 17.00 uur tot 23.00 uur ‘s avonds. In het weekend en op feestdagen 08.00 uur t/m 23.00 uur. Na 23.00 uur vinden consulten plaats op de huisartsenposten in Uden, in Bernhoven ziekenhuis. Als u om medische reden niet naar de huisartsenpost kunt komen, bezoekt de huisarts u thuis.

  Dienstapotheek Oss

  Burcht- Apotheek Gillisen, Koornstraat 22 5341 BR Oss . Tel. 0412-633837

  Beperkte openingstijden

  Dagelijks open van 08.00 uur tot 23.00 uur.

  Na 23.00 uur neemt de Regio Apotheek in Bernhoven Uden de dienst over tot 08:00 uur.

  Adres apotheek Uden  (bij hoofdingang ziekenhuis)

  Nistelrodeseweg 10
  5406 PT Uden
  Tel: 0413-408780

 • Dienstapotheek Burcht-Apotheek GILISSEN en Dienstapotheek ziekenhuis Bernhoven Uden

  Op zaterdag is apotheek Benu te Heesch geopend van 11:00 tot 13:00 uur.

  In de avond en nacht , in het weekend en op feestdagen is de BENU apotheek in Heesch gesloten en bent u aangewezen op de dienstapotheek.

  Regio Oss
  Burcht-Gilissen
  Koornstraat 225341 BR Oss

  Tegenover Albert Heijn, Centrum Oss, aan het Burchtplein met grote parkeerplaats.

  Tel.: 0412-633837

  Dagelijks open van 17.30 tot 23.00. In het weekend open van 8.00 ’s ochtends tot 23.00 ‘s avonds.

  Na 23.00 sluit de apotheek en neemt Regio Apotheek in het Bernhoven ziekenhuis de dienst over. Zie hieronder.

  Regio Uden
  Regio Apotheek in Bernhoven

  Nistelrodeseweg 10
  5406 PT Uden
  0413-408780

  Naast de hoofdingang van het ziekenhuis

  24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Handig om te weten

Voor reizigersvaccinaties werkt uw huisarts samen met Apotheek Nistelrode. Vul het formulier in via de knop ‘lees meer’ en meldt u zich bij de apotheek voor de verdere afhandeling. Zij zullen zorgen voor de juiste recepten. Voor het zetten van eventuele vaccinaties kunt u vervolgens een afspraak maken bij de assistente van de huisarts.

Lees meer

Onze huisartspraktijk heeft per 1 januari 2013 een certificaat van de NHG-Praktijkaccreditering.
Een door de NPA gekeurde huisartspraktijk voldoet aan landelijk vastgestelde normen en werkt gericht aan kwaliteitsverbetering.

Lees meer

Heeft u stressklachten, lichamelijk pijn, last van vermoeidheid of wilt u leren hoe u zelf meer regie krijgt in de problemen die mogelijk in uw leven spelen? Meld u dan aan voor één van de trainingen. Via uw huisarts kunt u regelmatig deelnemen aan gratis groepstrainingen.
Kijk op www.synchroon.info of informeer bij uw eigen huisarts.

Lees meer

Medewerkers

Claudia Damen-Langemeijer
Huisarts

Werkt op maandag, donderdag en vrijdag

Eva Surya
Huisarts
Devika Kalicharan
Huisarts
Miriam Meijer
Assistente
Anne Vissers
Assistente
Mirjam van Zoggel
Assistente
Annet van Doorn
Praktijkondersteuner Somatiek
Betty Bloemendal
Praktijkondersteuner GGZ

Thuisarts.nl

Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl.
Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent

Apotheek.nl

Zoekt u specifieke informatie over medicijnen?

Voor informatie over medicijnen verwijzen wij u graag door naar de website Apotheek.nl.
Apotheek.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over medicijnen.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent